LINEUP

De HIT IT lineup staat garant voor performances van wereldformaat

Music lovers opgelet: met optredens van onder andere Kris Kross Amsterdam, Sam Ryder (UK) en Emma Heesters ben je verzekerd van een avond waarop je zowel je liefde voor sport als muziek maximaal ziet samenkomen.

Rico Verhoeven
Rico Verhoeven

Rico Verhoeven

Sinds 2013 is Rico zwaargewicht kickboksen GLORY Wereldkampioen, maar ook acteur, ondernemer en motivator. Met de geest van een volwassen vechter stapt hij in de ring om het op te nemen tegen Hesdy Gerges tijdens een zinderend main event.

Hesdy Gerges

Hesdy Gerges

Een Egyptisch-Nederlandse kickbokser met de titel It’s Showtime World Heavyweight tussen 2010 en 2012. Hesdy vs Rico bij HIT IT gaat nu al de boeken in als een van de battles van het jaar waar iedere fan reikhalzend naar uitkijkt.

Hesdy Gerges
Emma Heesters
Emma Heesters

Emma Heesters

Emma Heesters werd internationaal bekend door haar YouTube-kanaal waar ze covers zong. In Nederland is haar bekendheid gegroeid door haar deelname aan televisieprogramma Beste Zangers. Bij HIT IT brengt ze haar ongeëvenaarde energie on stage. We can’t wait!

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam

Een Amsterdams DJ-trio bestaande uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. Samen produceren ze muziek met een mix van R&B, hiphop, funk, soul, pop en house. KKA en HIT IT is nu al een gouden combinatie.

Kris Kross Amsterdam
Sam Ryder (UK)
Sam Ryder (UK)

Sam Ryder (UK)

Een Britse singer-songwriter. Sam werd bekend via TikTok door covers te plaatsen tijdens de eerste lockdown van COVID-19-pandemie in 2020. Hij vertegenwoordigde het VK op Eurovisie Songfestival 2022. Nu is hij klaar om het podium van HIT IT te betreden.

Timor Steffens

Timor Steffens

Timor deed in 2008 mee aan SoYouThinkYouCanDance en vertrok naar VS waar hij achtergronddanser werd van Michael Jackson. Voor HIT IT zit hij inmiddels vol in de creatieve voorbereiding om wederom een spetterende show aan het publiek te kunnen presenteren.

Timor Steffens
Denise Kielholtz
Denise Kielholtz

Denise Kielholtz

Een Nederlandse vrouwelijke Muay Thai kickbokser en mixed martial artist uit Amsterdam. Denise neemt het tijdens HIT IT op tegen Lorena Klijn en zullen maximaal tegen elkaar gewaagd zijn.

Lorena Klijn

Lorena Klijn

Een vrouwelijke vechter uit Groningen. Ze kreeg de vecht naam 'Lady Pitbull' vanwege haar agressieve vechtstijl. Klijn concurreert in de flyweight en bantamweight divisies en zal bij HIT IT ongetwijfeld voor vuurwerk zorgen in de ring.

Lorena Klijn
Jandino Asporaat
Jandino Asporaat

Jandino Asporaat

Een Nederlands stand-up comedian, acteur, televisie presentator, zanger, producent en imitator van Curaçaose afkomst. Jandino staat bekend om zijn humor en sketches en is ready to hit the stage van HIT IT.

Hit It stroke

AND MORE TO COME...