HET CONCEPT

HIT IT, de plek waar sport- en
live-entertainment samenkomen.

Professionele sporters, artiesten en celebrity’s: tijdens HIT IT stappen ze allemaal de ring in. Tijdens bokswedstrijden, optredens en battles die je op het puntje van je stoel zullen doen belanden. Elke match wordt back to back afgewisseld met meeslepende shows die dankzij de twee HIT IT hosts en jullie, het publiek, nóg grootser worden.

Sport
Sport

Sport

HIT IT staat garant voor de spannendste bokswedstrijden om van te smullen. Laat je, samen met duizenden andere fans, meevoeren door atleten van wereldformaat.

Live-entertainment

Live-entertainment

Dankzij de inspirerende visie van Creative Director Timor Steffens geniet je van entertainment zoals je die alleen maar kent van halftime shows. Met grootheden als Emma Heesters, Kris Kross Amsterdam en Sam Ryder (UK) belooft het een onvergetelijke show te worden. 

Live-entertainment
Het main event
Het main event

Het main event

Regerend Glory Heavyweight Champion Rico Verhoeven stapt op 29 oktober samen de ring in. Tijdens deze meeslepende match zal Rico er alles aan doen om onverslagen te blijven.

Een spectaculaire show

HIT IT bezoekers worden op alle mogelijke manieren in de watten gelegd en zijn daarmee - bij voorbaat al - de échte winnaars van de avond. Door grootheden als Rico Verhoeven, Emma Heesters en Timor Steffens samen te brengen tijdens een nog nooit eerder vertoonde show schrijven we samen met jullie showgeschiedenis.

Koop tickets